No items found.

Interesseret?

Er du senior og interesseret i at finde nye jobmuligheder, eller leder din virksomhed efter at bemande på kort varsel? Udfyld formularen for at komme i kontakt med os.

Trin 0 / 0
Hvem er du?
Hvad har I brug for hjælp med?
Hvad har du brug for hjælp med?
Hvad er du interesseret af at lave?
Dine oplysninger

Tak, din indsendelse er modtaget!

Ups! Noget gik galt under indsendelse af formularen, forsøg igen!

Derfor skal du vælge os

Der findes mange vikarbureauer, men ingen som os. Seniorstyrken er et vikarbureau, der adskiller sig fra andre på tre måder, som gør en stor forskel:

Rekruttere kvalificerede medarbejdere med kort varsel
Seniorstyrken giver virksomheder mulighed for at bemande ledige stillinger med kort varsel: Erfaren assistance på ad hoc-basis eller i en sammenhængende periode. Når behovet er størst, uden at kunne tilbyde en fuldtidsstilling.
Få hjælp i hjemmet eller haven
Vores forretningsidé giver mulighed for forbedret livskvalitet for vores private kunder: I dagens samfund kan det være udfordrende at få hverdagen til at fungere med øgede krav på arbejdspladsen og privat. Vi hjælper med at frigøre tid og gør det muligt at prioritere kvalitetstid for at øge livskvaliteten.
Ønsker du at arbejde ekstra som pensionist?
Alt vores personale, uanset om de er aftale- eller alderspensionister, arbejder med stor glæde, fordi de vil og kan, ikke fordi de skal. Alle vores personale, uanset om de er aftale- eller alderspensionister, arbejder med stor glæde, fordi de vil og kan, ikke fordi de skal.

Har du spørgsmål?

Har du spørgsmål eller andet du vil vide, er du meget velkommen til at kontakte os. Vi hjælper dig så hurtigt som muligt.