No items found.

Vi er Seniorstyrken

I de senere år har vi set en klart stigende tendens – flere pensionister ønsker at fortsætte med at arbejde. Vores vision er klar: ved at gøre brug af vores seniorers viden og engagement vil vi bygge et bedre Danmark. Seniorstyrkens rejse startede i 2024 med vores to kontorer i København og Roskilde.

Vi bemander virksomheder i de fleste brancher. Vi hjælper dig med at løse dine udfordringer og hos os får du hurtigt adgang til både erfarne og loyale medarbejdere inden for de fleste faglige områder. Seniorstyrken tilbyder også private kunder sikker og erfaren hjælp til bl.a. rengøring og haveservice. Alle vores medarbejdere er folkepensionister, som har valgt at fortsætte med at arbejde, fordi de vil og fordi de kan.

Vil du arbejde ekstra som pensionist, eller er du interesseret i at købe en ydelse? Kontakt os gerne ved at udfylde formularen direkte på hjemmesiden.

Velkommen!

Derfor skal du vælge os

Der findes mange vikarbureauer, men ingen som os. Seniorstyrken er et vikarbureau, der adskiller sig fra andre på tre måder, som gør en stor forskel:

Rekruttere kvalificerede medarbejdere med kort varsel
Seniorstyrken giver virksomheder mulighed for at bemande ledige stillinger med kort varsel: Erfaren assistance på ad hoc-basis eller i en sammenhængende periode. Når behovet er størst, uden at kunne tilbyde en fuldtidsstilling.
Få hjælp i hjemmet eller haven
Vores forretningsidé giver mulighed for forbedret livskvalitet for vores private kunder: I dagens samfund kan det være udfordrende at få hverdagen til at fungere med øgede krav på arbejdspladsen og privat. Vi hjælper med at frigøre tid og gør det muligt at prioritere kvalitetstid for at øge livskvaliteten.
Ønsker du at arbejde ekstra som pensionist?
Alt vores personale, uanset om de er aftale- eller alderspensionister, arbejder med stor glæde, fordi de vil og kan, ikke fordi de skal. Alle vores personale, uanset om de er aftale- eller alderspensionister, arbejder med stor glæde, fordi de vil og kan, ikke fordi de skal.

Ofte stillede spørgsmål & svar omkring os

Reglerne for beskatning af arbejdsindkomst afhænger af, om man er folkepensionist eller på efterløn. Derfor vil vi anbefale, at du undersøger, hvilke regler du er omfattet af.

Folkepensionist

– Indtægt ved arbejde påvirker ikke folkepensionens grundbeløb og pensionstillæg.

Dog kan det påvirke den personlige tillægsprocent, det vil sige at det kan påvirke ældrechecken, varmetillæg m.m. og boligydelse.

– Ved arbejde i mere end 750 timer om året kan man vælge at udskyde folkepensionen og opnå en forhøjet folkepension (venteprocent) senere.

  

Efterløn

– Du må gerne arbejde, når du er på efterløn. Arbejdstimerne bliver modregnet i den udbetalte efterløn. Der er dog et lempet fradrag for lønindkomst op til et af staten fastsat årligt beløb.

– Vi anbefaler, at du taler med din a-kasse, der administrerer din efterløn. De kan beregne konsekvenser ved lønnet arbejde. 

Læs gerne vores blogindlæg for at se flere nyttige links omkring området, eller kontakt os for at vide mere!

Populære tjenester til dig som privatkunde:

 • Handyman-services
 • Hjælp i hjemmet
 • VVS-installatør
 • Børnepasning
 • Vinduespudsning
 • Ugentlig rengøring & storrengøring
 • Ukrudtsrensning
 • Hjælp i haven

Vi hjælper vores private kunder med servicefradragsberettigede ydelser - fra rengøring og havearbejde til håndværksopgaver. Men også omsorg, tilsyn og andre ad hoc opgaver.

Har du allerede en idé om, hvad du har brug for, eller ønsker du hurtigt at ansætte til en bestemt timeløn? Udfyld vores interesseformular i dag, så vender vi tilbage til dig hurtigst muligt.

Seniorstyrken kan hjælpe med bemanding af virksomheder. Vores erfarne seniorer har et langt arbejdsliv bag sig og massere af erfaring med sig. De kan lejes/ansættes på fuld tid, deltid eller på timebasis.

Bland andet indenfor følgende områder:

 • Hotel, køkken & servering
 • IT & teknologi
 • Uddannelse & pædagogik
 • Kontorservice & rengøring
 • Butik & handel
 • Salg & kundeservice
 • Ejendomsforvaltning
 • Økonomi, administration, lønninger & HR
 • Lager, logistik & industri

Medarbejderne udgør virksomheden. Det er du sikkert enig i. Uden dem er det svært at drive en succesfuld virksomhed.

Men når du står over for ferie, en arbejdsophør eller hurtig ekspansion, kan det være svært at hurtigt få fat i kvalificerede medarbejdere, uden at tilbyde en fuldtidsstilling.

Gennem Seniorstyrken får I hurtigt adgang til erfarne og loyale medarbejdere inden for de fleste fagområder. Helt uden at I binder jer til et bestemt antal timer. En hurtig og fleksibel løsning.

Vi bemander virksomheder i de fleste brancher. Vi hjælper dig med at løse dine udfordringer og hos os får du hurtigt adgang til både erfarne og loyale medarbejdere inden for de fleste faglige områder. SeniorStyrken tilbyder også private kunder sikker og erfaren hjælp til bl.a. rengøring og haveservice. Alle vores medarbejdere er folke- eller førtidspensionister, som har valgt at fortsætte med at arbejde, fordi de vil og fordi de kan.

I de senere år har vi set en klart stigende tendens – flere pensionister ønsker at fortsætte med at arbejde. Vores vision er klar: Ved at gøre brug af vores seniorers viden og engagement vil vi bygge et bedre Danmark.

Har du spørgsmål?

Har du spørgsmål eller andet du vil vide, er du meget velkommen til at kontakte os. Vi hjælper dig så hurtigt som muligt.